Az MKB Klub program

Mi az az MKB Klub?

Az MKB Klub az MKB Bank által a hűséges ügyfelek számára létrehozott hűségprogram, amelynek lényege, hogy az MKB Csoport ügyfeleit releváns kedvezményekkel jutalmazza. A klubba meghívást az MKB Csoport jelen feltételek 2. pontban leírt elvárásainak megfelelő ügyfelei kaphatnak. A meghívás postai és/vagy elektronikus úton történik – attól függően, hogy az ügyfél milyen módon járult hozzá a marketing célú megkeresésekhez. A meghívó egy egyedi kódot tartalmaz, amellyel az ügyfél regisztrálhat a www.mkbklub.hu weboldalon. A weboldalon történő regisztrációval és a jelen feltételek elfogadásával az ügyfél klubtaggá válik. A klubtagok részére MKB Klub vásárláshoz kapcsolódó, a 4. pontban részletezett és aktuálisan a weboldalon megjelenített partneri kedvezményeket kínál. A kedvezményeket a klubtagok az ajánlat letöltésével, nyomtatásával és a partnernél történő átadással tudják érvényesíteni. Az aktuálisan elérhető partneri ajánlatokról az MKB Klub havonta és/vagy negyedévente küld tájékoztató eDM-et a klubtag által a regisztrációkor megadotte-mail címre.

A részvételi feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg az MKB Bank nem módosítja, vagy nem vonja vissza azokat. Az MKB Bank fenntartja magának a jogot, hogy a részvételi feltételeket az irányadó jogszabályokkal összhangban, bármikor egyoldalúan, részben vagy egészben módosítsa. Ebben az esetben erről a www.mkbklub.hu honlapon keresztül tájékoztatja a klubtagokat.

Az MKB Bank 2016. szeptember 22-től visszavonásig hirdeti meg az MKB Klubot. Ennek keretében a bank a www.mkbklub.hu honlap szerinti kedvezményeket biztosítja a klubtagoknak.

Regisztráció

 

Hogyan válhat Ön klubtaggá?

Az MKB Klub tagjává kizárólag az MKB Csoport azon ügyfele válhat, aki megfelel a részvételi feltételekben foglalt elvárásoknak, valamint rendelkezik az MKB Csoport által küldött egyéni meghívóval.

 

Melyek a klubtagság részvételi feltételei?

Az MKB Klubban való részvétel alapfeltételei:

MKB Bank Zrt. ügyfelei esetén

 • betöltött 18. életév,
 • aktív MKB-s számlakapcsolat, vagy MKB SZÉP kártya kapcsolat
 • nincs folyamatban az MKB Bank által indított – a bankkal szemben 90 napnál régebbi lejárt tartozása miatt – követeléskezelési eljárás,
 • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok MKB Bank általi marketing célú felhasználásához.

MKB Euroleasing ügyfelei esetén:

 • betöltött 18. életév,
 • MKB-Euroleasing Autólízing Zrt-vel, MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt-vel, illetve a Retail Prod Zrt-vel jelenleg vagy korábban fennálló kölcsön vagy pénzügyi lízing jogviszony,
 • nincs folyamatban az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt, illetve a Retail Prod Zrt. által indított – 90 napnál régebbi lejárt tartozása miatt – követeléskezelési eljárás,
 • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok marketing célú felhasználásához.

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár esetén:

 • érvényes pénztári szerződés
 • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok MKB Bank általi marketing célú felhasználásához.

MKB Nyugdíjpénztár esetén:

 • érvényes pénztári szerződés
 • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok MKB Bank általi marketing célú felhasználásához.

MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft.

 • a Kft. valamennyi meglévő MKB SZÉP Kártya kártyabirtokos ügyfele
 • újonnan MKB SZÉP Kártya kártyabirtokossá váló ügyfelek

A fent meghatározott alapfeltételeket teljesítő ügyfél meghívást kap az MKB Klubba, amelyet az ügyfél a postai és/vagy elektronikus úton elküldött MKB Klub kódjával, a reklámügynökség által üzemeltetett www.mkbklub.hu oldalon történő regisztrációval tudja elfogadni, csak ezután válik klubtaggá.

További részvételi feltétel (a regisztráció során): érvényes e-mail cím, postai cím, telefonszám megadása, illetve hozzájárulás az ezeken a csatornákon történő megkereséshez. A hozzájárulás azért szükséges, mert havi vagy negyedéves írásbeli tájékoztatókban, e-mailen vagy postai küldeményben értesítjük a klubtagokat a rendkívüli akciókról, kedvezményekről. Az egyedi kódot kizárólag egy alkalommal, a regisztráció során kell használnia a klubtagnak, ezt követően saját maga adhat meg jelszót (MKB Klub jelszó). Az MKB Bank fenntartja magának a jogot a rendkívüli beléptetésre, valamint a fenti feltételeknek való megfelelés ellenőrzésére. Ilyen eset például, de nem kizárólagosan az, amikor új ügyfél lép be az MKB Csoporthoz, és Csoporttag a belépéssel egyidejűleg egyedi kódot generál és meghívót küld az új ügyfél részére. Továbbá a Bank fenntartja a jogot, hogy a tagsági feltételek bármelyikének nem teljesülése esetén a klubtagot kizárja az MKB Klubból.  

Részvételi feltételek

 

Ön még nem ügyfele az MKB Banknak?

Amennyiben Ön még nem ügyfele az MKB Banknak, úgy forduljon bizalommal kollégáinkhoz telefonon a 24 órán át hívható 06 40 333 666-os telefonszámon az MKB TeleBANKár ügyfélszolgálatán, vagy érdeklődjön személyesen bármely MKB bankfiókban!

 

Ön már MKB Bank ügyfél?

E-mailben vagy postai levélben elküldtük Önnek hét vagy nyolcszámjegyű kódját. Amennyiben Ön teljesíti a fenti részvételi feltételeket, de még nem kapta meg a regisztrációhoz szükséges kódját, kérjük, érdeklődjön személyesen bármely MKB bankfiókban vagy telefonon a 24 órán át hívható MKB TeleBANKár ügyfélszolgálton a 06 40 333 666-os telefonszámon!

 

Miért szükséges az egyéni meghívó?

Az egyéni meghívó tartalmazza az Ön egyedi 7 vagy 8 számjegyű kódját, amelynek segítségével regisztrálhat az MKB Klubba. A csatlakozás kizárólag a meghívóban szereplő egyedi kód megadásával lehetséges, anélkül a regisztráció érvénytelen. Sikeres regisztrációt követően az oldalon kuponok formájában várják Önt ajánlataink, amelyeket kinyomtatás után válthat be partnereinknél.

 

Milyen ajánlatokat kínál az MKB Klub?

Az MKB Klub a tagjai részére a következő típusú előnyöket biztosítja:

 • egész évben elérhető partneri ajánlatok: fix összegű vagy százalékos kedvezmények, limitált akciók, termékek kipróbálásának lehetősége, visszatérítés, garantált összegű jóváírás;
 • időszakos partneri ajánlatok;
 • limitált partneri akciók;
 • egyéb partneri kedvezmények.

 

Hogyan tájékozódhat az aktuális kedvezményekről?

Az MKB Klubban elérhető kedvezményeket az alábbi módokon hirdetjük meg:

 • a Klub által kiküldött elektronikus levélben;
 • a bankfiókokban közzétett kommunikációs anyagokon;
 • honlapunkon az Ajánlatok menüpont alatt.

A klubtagok – a honlapon fellelhető általános tájékoztató mellett – a regisztrációt követően az oldalra belépve tekinthetik meg a kizárólagosan elérhető ajánlatokat. Az aktualitásokról havonta és/vagy negyedévente e-mailben is tájékoztatjuk a klubtagokat.