Az MKB Klub program

 

Mi az az MKB Klub?

Az MKB Klub az MKB Bank által a hűséges ügyfelek számára létrehozott hűségprogram, amelynek lényege, hogy az MKB Bank ügyfeleit releváns kedvezményekkel jutalmazza. A klubba meghívást az MKB Bank azon ügyfelei kaphatnak a banktól, akik megfelelnek az MKB Klub részvételi feltételekben foglalt elvárásainak. A meghívás postai vagy elektronikus úton történik – attól függően, hogy az ügyfél milyen módon járult hozzá a Banknál a marketing célú megkeresésekhez. A meghívó egy egyedi kódot tartalmaz, amellyel az ügyfél regisztrálhat az MKB Klubba. A weboldalon történő regisztrációval és a jelen részvételi feltételek elfogadásával az ügyfél klubtaggá válik. A klubtagok részére a Bank vásárláshoz kapcsolódó és aktuálisan a weboldalon megjelenített partneri kedvezményeket kínál. A kedvezményeket a klubtagok az ajánlat letöltésével, nyomtatásával és a partnernél történő átadással tudják érvényesíteni. A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a klubtag MKB bankkártyával fizessen, amelytől a Bank egyedi esetben, az ajánlaton feltüntetve eltérhet. Az aktuálisan elérhető partneri ajánlatokról az MKB Klub havonta vagy negyedévente küld tájékoztató eDM-et a klubtag által a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Regisztráció

 

Hogyan válhat Ön klubtaggá?

Az MKB Klub tagjává kizárólag az MKB Bank azon ügyfele válhat, aki megfelel a részvételi feltételekben foglalt elvárásoknak, valamint rendelkezik az MKB Bank által küldött egyéni meghívóval.

 

Melyek a klubtagság részvételi feltételei?

Az MKB Klubban való részvétel alapfeltételei:

 • betöltött 18. életév;
 • aktív MKB-s számlakapcsolat;
 • nincs folyamatban az MKB Bank által indított – a bankkal szemben 90 napnál régebbi lejárt tartozás miatt – követeléskezelési eljárás;
 • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok MKB Bank általi marketing célú felhasználásához.

További részvételi feltétel (a regisztráció során): érvényes e-mail cím, postai cím, telefonszám megadása, illetve hozzájárulás az ezeken a csatornákon történő megkereséshez. A hozzájárulás azért szükséges, mert havi vagy negyedéves írásbeli tájékoztatókban, e-mailen vagy postai küldeményben értesítjük a klubtagokat a rendkívüli akciókról, kedvezményekről.

Részvételi feltételek

 

Ön még nem ügyfele az MKB Banknak?

Amennyiben Ön még nem ügyfele az MKB Banknak, úgy forduljon bizalommal kollégáinkhoz telefonon a 24 órán át hívható 06 40 333 666-os telefonszámon az MKB TeleBANKár ügyfélszolgálatán, vagy érdeklődjön személyesen bármely MKB bankfiókban!

 

Ön már MKB Bank ügyfél?

E-mailben vagy postai levélben elküldtük Önnek hétszámjegyű kódját. Amennyiben Ön teljesíti a fenti részvételi feltételeket, de még nem kapta meg a regisztrációhoz szükséges kódját, kérjük, érdeklődjön személyesen bármely MKB bankfiókban vagy telefonon a 24 órán át hívható MKB TeleBANKár ügyfélszolgálton a 06 40 333 666-os telefonszámon!

 

Miért szükséges az egyéni meghívó?

Az egyéni meghívó tartalmazza az Ön egyedi 7 számjegyű kódját, amelynek segítségével regisztrálhat az MKB Klubba. A csatlakozás kizárólag a meghívóban szereplő egyedi kód megadásával lehetséges, anélkül a regisztráció érvénytelen. Sikeres regisztrációt követően az oldalon kuponok formájában várják Önt ajánlataink, amelyeket kinyomtatás után válthat be partnereinknél.

 

Milyen ajánlatokat kínál az MKB Klub?

Az MKB Klub a tagjai részére a következő típusú előnyöket biztosítja:

 • egész évben elérhető partneri ajánlatok: fix összegű vagy százalékos kedvezmények, limitált akciók, termékek kipróbálásának lehetősége, visszatérítés, garantált összegű jóváírás;
 • időszakos partneri ajánlatok;
 • limitált partneri akciók;
 • egyéb partneri kedvezmények.

 

Hogyan tájékozódhat az aktuális kedvezményekről?

Az MKB Klubban elérhető kedvezményeket az alábbi módokon hirdetjük meg:

 • a Klub által kiküldött elektronikus levélben;
 • a bankfiókokban közzétett kommunikációs anyagokon;
 • honlapunkon az Ajánlatok menüpont alatt.

A klubtagok – a honlapon fellelhető általános tájékoztató mellett – a regisztrációt követően az oldalra belépve tekinthetik meg a kizárólagosan elérhető ajánlatokat. Az aktualitásokról havonta és/vagy negyedévente e-mailben is tájékoztatjuk a klubtagokat.