Hogyan válhatok MKB klubtaggá?

Amennyiben Ön MKB Bank ügyfél és megfelel az MKB Klub Részvételi feltételekben foglalt elvárásoknak, úgy az MKB Bank meghívót küldött/küld Önnek. A meghívó tartalmazza az Ön egyedi 7 számjegyű azonosító kódját, amely szükséges az MKB Klubba való regisztrációhoz. Az egyedi azonosító kód segítségével és személyes adatai megadásával érvényesítheti meghívását a Regisztráció menüpontban.

 

Hol találom az egyedi azonosító kódomat?

Az egyedi azonosító kódot az MKB Bank tájékoztató levélben küldte el Önnek postai vagy elektronikus úton. Amennyiben nem kapta meg vagy elfelejtette a kódot, kérjük, forduljon kollégáinkhoz az mkbklub@mkb.hu e-mail címen vagy az MKB TeleBANKár ügyfélszolgálatához a 24 órán át hívható 06 40 333 666-os telefonszámon!

 

Sikertelen a regisztrációm. Mi a teendő?

Kérjük, győződjön meg róla, hogy minden személyes adatot, valamint az egyedi azonosító kódot is helyesen adta meg a regisztráció során. Amennyiben továbbra sem sikerül regisztrálnia, forduljon kollégáinkhoz az mkbklub@mkb.hu e-mail címen!

 

Nem tudok belépni az MKB Klubba. Mi a teendő?

Az MKB Klubba kizárólag előzetes regisztrációt követően lehet belépni. Amennyiben még nem regisztrált, kérjük, tegye meg a Regisztráció menüpont alatt. Amennyiben elfelejtette a jelszavát, úgy új jelszót igényelhet az Elfelejtett jelszó gombra kattintva. Amennyiben további segítségre van szüksége, forduljon kollégáinkhoz az mkbklub@mkb.hu e-mail címen!

 

Nem tudom letölteni az ajánlatot. Mi a teendő?

Amennyiben sikertelen a letöltés, kérjük, forduljon kollégáinkhoz az mkbklub@mkb.hu e-mail címen!

 

Több ajánlatot is beválthatok?

A klubtagok az ajánlati idő érvényessége alatt tetszőleges számú ajánlatot válthatnak be az ajánlatban foglalt feltételek teljesülése esetén.

 

Nem fogadják el az ajánlatot a partnernél. Mi a teendő?

A partneri kedvezmény kizárólag az ajánlaton feltüntetett időtartamon belül, az ott meghatározott feltételek szerint érvényesíthető. Kérjük, ellenőrizze a beváltani kívánt ajánlat érvényességét! Amennyiben megfelel minden feltételnek és a beváltás továbbra is sikertelen, forduljon kollégáinkhoz az mkbklub@mkb.hu e-mail címen!

 

Nem kívánok a továbbiakban értesítést kapni. Mi a teendő?

Amennyiben nem kíván a továbbiakban a Klubbal kapcsolatos hírlevelet kapni, úgy kérjük, jelezze ezt az igényét kollégáink felé az mkbklub@mkb.hu e-mail címen!

 

Megszüntetném a Klubtagságomat. Mi a teendő?

Amennyiben nem kíván a továbbiakban klubtag lenni, úgy kérjük, jelezze ezt az igényét kollégáink felé az mkbklub@mkb.hu e-mail címen, a „Tárgy” mezőben feltüntetve: MKB Klub – leiratkozás.